Chateau Camp del Saltre

Chateau Camp del Saltre, appartementen Dordogne

In Zuid-Frankrijk aan de rand van het gezellige dorpje Prayssac, gelegen in het prachtige departement "Lot" op de zuidgrens van de Dordogne, vindt u het romantische, 18e eeuwse "Chateau Camp del Saltre". Rijdend over de oprijlaan raakt u geimponeerd door het schitterend aangelegde park met een verscheidenheid aan in- en uitheemse boomsoorten.

Vervolgens draait u de royale binnenplaats met
eeuwenoude kastanjeboom op. Aan deze binnenplaats grenst het indrukwekkende kasteeltje met romantische pigeonnieres en rustieke dependances, waarin de sfeervol ingerichte gastenverblijven zijn opgenomen.

Dit alles gelegen op loopafstand (ca. 1,4 km) van het dorp met faciliteiten als bakkers, slager, restaurants en supermarkten.

Gastenverblijven

Chateau Camp del Saltre appartementen De gastenverblijven zijn van verschillende afmetingen (50 tot 90 m²), maar zijn allen smaakvol en met oog voor detail ingericht, oog voor detail en op een hoog afwerkingniveau, ingericht.
Meer over de gastenverblijven

Voormalig Bakkershuis (vrijstaand)

Chateau Camp del Saltre bakkershuisDit huis heeft een afmeting van 12 x 9m. Het heeft drie slaapkamers en een vierde voor kinderen, twee badkamers, een ruime woonkamer en royale leefkeuken.
Het is geschikt voor 6 tot 8 personen.
Meer over het Bakkershuis

 Afdrukken  E-mail

 
Copyright 2011 © Chateau Camp Del Saltre  |  Sitemap  |  Contact